Saturday, March 17, 2007

LESH DEMO

Istanbullu anarko punk grubu Lesh'in demosu "Les Gibi"yi sizlerle paylasiyoruz. Demoyu upload eden boktannick adli arkadasa tesekkurler. Kapak ve tracklist yakinda koyulacak.

http://rapidshare.com/files/13794062/le__351__-_le__351__gibi.rar.html

Ayrica yuzde doksani safsata olan turkpunk adli sitede yararli bir upload topigi var. Turk punk gruplarinin mp3leri icin onu da ziyaret edebilirsiniz.

http://www.turkpunk.com/ltopic,4755,0,asc,0.html

4 comments:

isimsiz said...

turkpunk değil safsata, güzel site. haydin upload ediyoz var mısınız deyip upload ettiğiniz herşeye emek verenler az çok orada, ya.

isimsiz said...

İnsanın insanlığını reddeden, bunun yanında siyaseti iktisada, demokrasiyi de çıkara indirgeyen bu gidişata karşı durabilmek için faydacı zihniyetin eleştirisine acil ihtiyacımız var. Faydacı Aklın Eleştirisi, bu eleþşirinin besleneceği kuramsal ve pratik kaynakların derli toplu bir sunumunu arayanlar için.

Konuşmacı: Ahmet İnsel

Tarih: 20 Mart Salı - Saat: 18:00
Binbirdirek Meydanı Sok. İletişim Han. 7/2 34122 Cağaloğlu / İSTANBUL

Ayrıca şöyle bir tartışma da varmış:
sürdürülebilir kapitalizm için rock (in between) ve devamı için:::
http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=10834324&blogID=236174244&MyToken=85d261f9-b35c-46e0-9f38-7410f8986ee1

mr.hermitiowitch said...

sait kaptan,
turkpunk sitesinin yuzde doksani safsatadir, kalan yuzde onu icinde faydali olan herseyi siteye koyduk. zaten vidyolarin alinti oldugu apacik ortada.

isimsiz said...

kimse anasından birşey doğmuyor, onu diyeceğim ben, neye göre safsata, olsa ne olur olmasa ne olur, yüz bin şeyin iyi kötü tartışıldığı ve iyi kötü hayata geçirildiği bir ortam turkpunk, iyisiyle kötüsüyle yıllardır konser haberleri veren, fanzin haberleri veren, gurup dıoğuran, gurup batıran, hem de az buz bilgi yok çinde saklı, ne gerek var ki ve neden ki safsata gibi bir sıfat yakıştırmak lazım?, onu diyecektim, daha iyi bir forum yapın, olsun olmasın, bakalım neymiş ne değilmiş, ama zaten olan bişey üstünden niye konuşuyoruz ki, olmuş işte, odur yani..
saygılar, başarılar