Saturday, March 10, 2007

OKUMAKTA FAYDA VAR

ILETISIM

krakpotdiyrecords@yahoo.com e-mail adresi ile bize ulasabilirsiniz. Onerileriniz varsa bilmek isteriz. Upload etmek isteyeceginiz bir sey olursa bunu bize bildirmeniz yeterli. Upload konusu ile ilgili sorular olursa bizimle paylasabilirsiniz. Ayrica calismayan link olursa lutfen bunu bize bildirin. Sonucta rapidshare upload dosyalari bir sure sonra siliniyor. Farkinda olmayabiliriz.



ICERIK

Turkiye'de diy etigine bagli tum fanzinler, flyerlar, konser afisleri, grup kayitlari, konser goruntuleri vs. Bu arada tabi ki bu sitenin maksadi Altay Boktan ve benzeri fanzin workshopcugillere kaynak saglamak degildir. Boyali basinin bize uzak Allah'a yakin olmasini diliyoruz.
Bu arada sitenin icine forum koymayacagiz su an. http://www.noizine.net/forum sitesinden diyarsiv ile ilgili forum mesaji atabilirsiniz. Guncel grup veya konser haberlerine de su an yer vermeyi dusunmuyoruz. Bu bir arsiv sitesi. Taradigimiz fanzinler cok kucuk yer kaplamaktadir, download ederken endiselenmeyin. (3 mb gibi) Burada paylastigimiz dokumanlari istediginiz yerde istediginiz sekilde kullanabilirsiniz. ANTI COPYRIGHT !
Ayrica. Bilmeyenler icin; .rar dosyalarini WinRar programi acar, .pdf dosyalarini AcrobatReader programi acar.


TAVSIYE EDILEN UPLOAD SITELERI

www.rapidshare.com
www.photobucket.com
www.youtube.com
www.last.fm



TAVSIYE EDILEN BISKUVI

Eti Ruby (ortasinda kirmizi jole var)



BASKAN

No comments: